Køb Aciclovir på nettet, Aciclovir salg klarna

Aciclovir

Behandl herpesvirus ved brug af Aciclovir tabletter


Aciclovir kan bruges til behandling af genital herpes, helvedesild eller koldsår udbrud og er mest effektivt, når det tages, så snart du oplever den oprindelige prikken i forbindelse med herpesvirus. Det kan behandle udbrud, når de opstår, og kan også tages som en forebyggende behandling for kønsherpes og forkølelsessår.

  • Kan betydeligt reducere genopretningstiden for et herpesudbrud
  • Giver rettidig lindring fra smertefulde og ubehagelige symptomer
  • Kan tages som forebyggende behandling for koldsår og genital herpes
  • Fås i doser på 200 mg og 800 mg

Hvad er Aciclovir?

Denne medicin er et af de mest almindeligt anvendte antivirale lægemidler, der anvendes til behandling af genital herpes (herpes simplex stamme 2, HSV-2), kolde sår (herpes simplex stamme 1, HSV-1) kyllingepok og helvedesild (herpes zoster). Det er en oral recept i form af kapsler, der kan tilbyde lindring af ubehagelige symptomer inden for 24 timer samt væsentligt at reducere varigheden af ​​dit udbrud.

Aciclovir kan bidrage til at stoppe infektionerne fra at blive værre og kan også bidrage til at reducere chancerne for en infektion, der vender tilbage, hvilket gør det til en forebyggende behandling, der er nyttig for dem, der finder bestemte udløsere, kan bede viruset som et svækket immunsystem eller bestemte tider af måneden .

Denne medicin er en gennemprøvet måde at behandle og forebygge udbrud af de seksuelt overførte infektioner (STI) genital herpes samt forkølelsessår og helvedesild. De er blevet klinisk testet og kræver recept i Storbritannien, der kan købes fra vores hjemmeside i doseringer 200mg og 800mg. Jo hurtigere du tager det, når du har bemærket de første tegn på et udbrud, desto bedre vil det være at reducere genopretningstiden og minimere forekomsten af ​​ubehagelige symptomer. Derfor tilbyder vi gratis levering til næste dag for alle ordrer foretaget Før kl. Denne medicin kan også bruges til at undertrykke virussen og forhindre udbrud, især hos personer, der oplever hyppige genital herpes infektioner. Dette er mest sandsynligt i de første to år med kontraherende kønsherpes, da udbrud forekommer hyppigere ved infektions begyndelsen (op til fem gange over to år).

At købe Aciclovir online fra vores websted, og hvor som helst i Storbritannien, skal du gennemføre en online høring. Konsultationen vil blive gennemgået af en af ​​vores læger for at sikre, at denne receptpligtige medicin er egnet til dig, inden du sender det direkte til din dør.

Hvordan virker Aciclovir?

Disse antivirale tabletter virker ved direkte at angribe herpes simplex-viruset for at forhindre, at det spredes. Det gør det ved at påvirke DNA-polymeraseenzymerne, der er afgørende, når de hjælper viruset med at duplikere og øge, hvilket resulterer i voldsomme symptomer og langvarig infektion. Dette gør det muligt for din krops immunsystem at bekæmpe STI eller viral infektion effektivt.

Derfor er denne behandling, når infektionen ikke har været aktiv i lang tid, så vigtig. Ved maksimal effektivitet vil Aciclovir reducere infektionen til omkring en uge og reducere de problematiske symptomer signifikant inden for en dag, hvilket resulterer i minimal forstyrrelse i dit liv.

Afhængigt af den virale infektion, som du bruger Aciclovir til, afhænger tabletets hastighed og effektivitet, og doseringen varierer også efter lægens anvisninger.

Sådan tager du Aciclovir

Aciclovir tabletter kan fås i et hårdt kapselformat til at købe på vores hjemmeside for at behandle herpes simplex og andre virale udbrud, men en creme eller salve er også tilgængelig, hvis det er din foretrukne løsning. Et andet alternativ er at bruge Aciclovir tabletter med en kompatibel gelé eller fløde, og at følge andre selvhjælpsindikatorer detaljeret på vores genital herpes informationsside.

Aciclovir tages i forskellige doser i en anden mængde afhængigt af stammen af ​​herpesvirus, som det er nødvendigt at behandle. Selv om en læge måske justerer doseringen lidt, er nedenstående retningslinje at følge. Det kan også ændre sig, afhængigt af om du tager Aciclovir som forebyggende eller behovsbaseret. For yderligere information om doseringsmuligheden og som er mest passende for bestemte stammer af herpesvirusen, er patientbrochuren bundet nederst på denne side:

  • For kønsherpes og forkølelsessår vil den generelle foreskrevne dosis være en 200 mg Aciclovir tablet fem gange dagligt med fire timers intervaller i en periode på fem dage.
  • Som forebyggende behandling af kønsherpes og forkølelsessår bør en Aciclovir 200 mg tablet tages fire gange om dagen med seks timers mellemrum i seks til tolv måneder.
  • En 800mg Aciclovir tablet (eller fire 200mg tabletter) fem gange om dagen med fire timers intervaller i syv dage anbefales normalt til behandling af helvedesild.

Mens disse er sædvanlige anbefalinger for kønsherpes, kolde sår og helvedesild, vil din læge ordinere den mest hensigtsmæssige dosis og den daglige mængde for dig.

Aciclovir doseringer

Aciclovir kan købes fra vores hjemmeside i to doser; 200mg og 800mg. Den 200 mg dosis anvendes hyppigere, da det er en lavere dosis, som kan tages flere gange i løbet af ugen med minimal risiko for bivirkninger. Den 800 mg er normalt ordineret til mennesker med helvedesild eller alvorlige udbrud af herpesvirus.

En dosis på 400 mg er også tilgængelig til behandling af genital herpes og forkølelsessår, men en lavere dosis på 200 mg er effektiv for de fleste mennesker, og en højere dosis taget dagligt har en unødvendig risiko for bivirkninger. Hvis du er tilbøjelig til særligt alvorlige udbrud af herpes, kan 400 mg bestilles.

Forholdsregler for aciclovir

Aciclovir tabletter er måske ikke helt egnede til at tage, hvis du i øjeblikket er gravid eller ammer, men book en ansigt til ansigt, hvis du forventer at udelukke dette helt. Du bør heller ikke tage det, hvis du er diabetiker eller tager medicin som zidovudin, ciclosporin eller cimetidin.

Under din online konsultation skal du sørge for at nævne eventuelle medicinske forhold eller medicin, du tager, der kan være relevante, uanset om de blev nævnt i dette afsnit eller ej.

Aciclovir bivirkninger

Ligesom alle receptpligtige lægemidler kan Aciclovir forårsage bivirkninger, men det er generelt sjældent, og i så fald har bivirkningerne tendens til at være håndterbare, især i sammenligning med symptomerne på selve viruset.

Bivirkninger er desuden usandsynlige, da det oftest bruges som en kortsigtet behandling det meste af tiden, så eventuelle reaktioner, der forekommer, aftar hurtigt. Almindelige virkninger omfatter hovedpine, diarré, mavepine, udslæt, svimmelhed og træthed. Hvis du udvikler mere alvorlige virkninger, eller disse virkninger ikke vil gå væk, bør du søge lægehjælp fra din læge hurtigst muligt.

Sådan købes Aciclovir tabletter online

Du kan købe Aciclovir tabletter online for at behandle genital herpes, kolde sår og helvedesild fra vores websted efter at have gennemført en online konsultation. Dette er obligatorisk for receptpligtig medicin i Det Forenede Kongerige, om lægen er udnævnt personligt eller fra en troværdig kilde online. Høringen vil blive gennemgået af en af ​​vores læger, inden du kan bestille. Ved at vælge at bestille Aciclovir tabletter i enten 200mg eller 800mg online, undgår du mulig forlegenhed at købe medicinen personligt. Det sparer tid og kræfter, som du ville have brugt booking og deltager i en aftale, især for tilbagevendende udbrud, når du ved præcis, hvad dosis og mængde Aciclovir du har brug for.

På vores hjemmeside vil vores britiske registrerede læger sikre, at denne receptpligtige medicin er egnet til dig. Al den information, du afslører under din online konsultation, forbliver fuldstændig fortrolig, og leveringen er 100% diskret, hvilket betyder, at du kan få Aciclovir tabletter leveret direkte til din arbejdsplads eller delt indkvartering uden tøven. Hvis vores læge anser dig egnet til denne receptpligtige medicin, vil din Aciclovir dosering blive afsendt gratis over natten levering og ankomme til din valgte adresse senest kl. 13.00 den næste dag, når du bestiller før kl.