Køb EllaOne på nettet, EllaOne salg klarna

ellaOne

Køb ellaOne morgen efter pille online med gratis levering næste dag


EllaOne er en nødpræparationspille – ellers kendt som morgenpille, der kan forhindre graviditet i op til fem dage (120 timer) efter ubeskyttet samleje. EllaOne er i stand til at forhindre dig i at blive gravid, da den stopper ægløsning og er 98% effektiv til at gøre det.

Du kan købe ellaOne online på vores hjemmeside efter en hurtig online konsultation. Når du bestiller før kl. 16.30, modtager du din medicin næste dag, eller den samme dag for London postkoder. Begge disse leveringsmuligheder er gratis. Vi ved, at du har brug for morgen efter pille hurtigt og diskret, så vores service fra recept til levering er 100% fortrolig.

  • 98% effektiv til at forhindre graviditet i op til fem dage
  • En doseringstablet taget med eller uden vand
  • Gratis samme dag og næste dag levering på ordrer før 16.30
  • 100% skøn fra høring til emballage

Hvad er ellaOne?

Morgen efter pille tablet ellaOne er nødprævention, der kan tages op til fem dage efter ubeskyttet sex og er 98% effektiv til forebyggelse af graviditet. Selvom ellaOne-pillen ikke bør bruges som et regelmæssigt præventionsmiddel, hvis du har glemt beskyttelse, har barrierebeskyttelsesmidler, såsom kondomer, brudt, eller du har gået glip af to eller flere kombinations- eller minipiller. Du kan tage denne tablet Nær total beskyttelse.

Det hjælper med at forhindre graviditet i op til fem dage efter svangerskabsforebyggende eller ubeskyttet sex. I kliniske forsøg viste det sig, at den aktive ingrediens i ellaOne, kaldet ulipristalacetat, var mere effektiv i løbet af de første tre dage, hvor færre kvinder blev gravide. Det har et succesforhold mellem at stoppe graviditeten mere end nogen anden alternativ nødpræventionstablet. EllaOne tablet er anderledes end andre nødpræventioner, da det er konsekvent effektivt i op til fem dage, i stedet for at falde over tid.

Hvordan virker ellaOne?

Under en kvindes månedlige cyklus frigør æggestokkene et æg. Kroppen frigiver derefter progesteron for at lade æggestokkene vide, at de ikke bør producere en anden. EllaOnes aktive ingrediens, ulipristalacetat, er en selektiv progesteronreceptormodulator (SPRM), der ændrer progesteronniveauerne i kroppen, og dette forsinker, at et æg frigives til befrugtning.

Den aktive ingrediens antages også at ændre formen på livmoderen, idet den forhindrer det i at blive forberedt til et befrugtet æg. Derfor, hvis et æg frigives fra æggestokkene og befrugtes, vil det ikke implanteres i livmoderen, og derfor forhindres graviditet. Dette er en lignende proces til kombinerede piller og mini piller.

Hele processen fra befrugtning til implantation i livmoderen kan tage op til fem dage, så denne behandling kan forhindre graviditet i at finde sted i op til 120 timer efter ubeskyttet samleje.

Det anslås, at for hvert hundrede patienter, der tager denne behandling op til fem dage efter ubeskyttet samleje, bliver ca. 2 kvinder gravide.

Sådan tager du ellaOne?

Morgen efter piller kommer i enkeltdosis; Kun en tabletter skal tage så hurtigt som muligt. For ellaOne tabletter indeholder dette 30 mg ulipristalacetat.

  • Hver ellaOne tablet skal tages med et glas vand inden for fem dage – eller 120 timer – efter at din regelmæssige prævention er mislykket, eller hvis du har haft ubeskyttet sex.
  • Denne medicin kan tages med eller uden mad.
  • Hvis du opkastes inden for 3 timer efter at have taget en pille, skal du straks kontakte din læge.

Denne medicin kan kun tages en gang i løbet af din menstruationscyklus. Efter at du har taget ellaOne, bør du fortsætte med at bruge dit regelmæssige præventionsmiddel sammen med et barrierebeskyttelsesmiddel til din næste periode for at beskytte mod graviditet. Når du starter din nye pillepakke (kombineret eller mini-indstillinger), bliver du 99% beskyttelse mod graviditet igen.

ellaOne doseringer

Hver ellaOne tablet kommer kun i en dosis ulipristalacetat. I stedet for et syntetisk progestogen, der anvendes i Levonelle eller kombineret og mini oral antikonception, er ulipristalacetat en selektiv progesteronreceptormodulator (SPRM). Dette er en dosis på 30 mg, som er klinisk bevist at være yderst effektiv.

Forholdsregler for ellaOne

Der er en række forholdsregler for at være opmærksom på, før du køber ellaOne. Disse omfatter nogle af følgende. Når du er færdig med din konsultation, husk at medtage din medicinske historie og nuværende medicin.

Den ellaOne nødpræceptionspille kan være mindre effektiv, når den bruges sammen med behandlinger mod hiv, bakterieinfektioner og urtemedicin, såsom johannesurt.

Denne behandling bør ikke tages af kvinder, der er gravide eller tror, ​​at de kan være. Hvis du tror, ​​at du kan være gravid, hvis din periode er for sent, eller hvis din sidste periode var mere end fem dage for sent eller ualmindeligt let eller tung, bør du straks informere din læge, som du måske er gravid. Hvis du tager denne behandling, hvis du allerede er gravid, forhindrer du ikke graviditeten.

Det er i øjeblikket ikke kendt, om denne behandling går over i modermælk. Efter at have taget en af ​​disse piller anbefales det, at kvinder, som ammer, ikke skal gøre det i de følgende 36 timer. Inden du tager denne pille, bør du ikke amme din baby. Du kan derefter bruge en brystpumpe til at ekstrahere mælken og fjerne den. Amning kan derefter genoptages efter 36 timer.

Desuden bør denne medicin ikke indtages med nødforebyggende midler, der indeholder levonorgestrel (Levonelle et trin eller Levonelle 1500). Det vil ikke have en kombineret effekt med disse; Faktisk forventes ellaOne at gøre Levonelle mindre effektive.

ellaOne bivirkninger

Bivirkninger ved denne medicin er meget sjældne, men brugerne har rapporteret nogle få. Da ellaOne kun er en dosis, hvis du oplever bivirkninger, har disse tendens til at være mild i temperament og midlertidig.

Flere almindelige bivirkninger omfatter kvalme og træthed. Mindre almindelige bivirkninger omfatter uregelmæssig blødning, diarré, opkastning, hovedpine, nedsat mavesmerter, svimmelhed og en forsinket periode. Bivirkninger er normalt meget milde af naturen og varer kun i en kort periode. Hvis de fortsætter, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt.

Hvor kan jeg købe ellaOne online?

Du kan købe denne behandling online efter at have gennemført en online konsultation med vores hjemmeside. Høringen er strengt fortrolig og kræver, at du besvarer nogle detaljer om din medicinske historie og nuværende medicin, så vores læge kan vurdere din egnethed. Når du bestiller nødprævention, har du brug for medicinen hurtigt, så vi tilbyder en hurtig proces med gratis levering næste dag i ordrer foretaget inden kl. 16.30 (det samme gælder for London postkoder).