Køb Famvir på nettet, Famvir salg klarna

Famvir

Køb Famvir 250mg og 500mg antivirale tabletter til herpes


Famvir er en antiviral behandling, der giver hurtig lindring af symptomerne på genital herpes, kolde sår og helvedesild. Det kan lindre symptomerne inden for 24 timer og reducere varigheden af ​​udbruddet af herpesviruset betydeligt.


  • Taget inden for de første 24 timer efter et udbrud for at give de mest effektive resultater
  • Kan bruges til at afværge fremtidige angreb af kønsherpes og forkølelsessår
  • Hurtigt lindrer ubehagelige symptomer
  • Fås i doser på 250 mg og 500 mg

Hvad er Famvir?

Famvir er et effektivt antiviralt lægemiddel, som mænd og kvinder kan købe online for effektivt at behandle herpesvirus. Denne klinisk bevist medicin har evnen til at bremse væksten af ​​herpesvirusen, så kroppen kan bekæmpe infektionen. Denne medicin vil ikke helbrede herpes, men vil reducere og lindre symptomerne på infektionen væsentligt. Famvir er en oral receptpligtig medicin taget i form af en 250 mg eller 500 mg pille. Denne behandling kan bruges til at behandle helvedesild, visse virale infektioner som forkølelsessår, genital herpes og chicken pox.

Fordele ved at tage Famvir

Denne medicin har en hurtig fungerende antiviral virkning, der kan forhindre yderligere symptomer, der optræder efter blot en dags behandling. Det er på sit mest effektive inden for 24 timer, efter at du har bemærket de første symptomer, og det kan være mindre effektivt, hvis det tages mere end 72 timer senere. Du kan købe Famvir tabletter for at gøre udbrud af helvedesild, kolde sår og genital herpes gå hurtigere og for at hjælpe med at berolige deres symptomer, så de er langt mindre ubehagelige.

Hvordan virker Famvir?

Hovedindholdet i Famvir-piller er famciclovir. Famciclovir er et prodrug; Det ændrer kun i sin aktive tilstand, penciclovir, når den indtages. Penciclovir virker hurtigt for at blokere virkningerne af de enzymer, der er ansvarlige for duplikering af virale celler, der spredes fra en sund celle til en anden. Denne medicin forhindrer viruset i at overvinde din krops naturlige forsvar, hvilket giver dit immunsystem tid til at kæmpe tilbage og drive herpesvirus tilbage i sin sovende tilstand.

Sådan tager du Famvir

Dosis, som du skal købe, afhænger af din tilstand, men jo hurtigere du tager det, jo hurtigere kan du se resultater.

  • For at behandle helvedesild skal tre Famvir 500 mg tabletter tages dagligt i syv dage.
  • For at behandle forkølelsessår bør der tages tre Famvir 500 mg tabletter i løbet af en dag i syv dage.
  • For at behandle kønsherpes bør en enkelt 250 mg tablet tages tre gange om dagen i fem dage for at behandle det oprindelige udbrud. For et tilbagevendende udbrud skal to 125 mg tabletter tages to gange dagligt i fem dage. Som en langsigtet behandling skal to 250 mg tabletter tages dagligt.

Hvem kan bruge Famvir?

Famvir tabletter kan bestilles online af enhver, der er 18 år eller derover, der ønsker at behandle symptomerne på forkølelsessår, helvedesild og genital herpes. Det har vist sig at være særligt effektivt til behandling af herpesvirus hos mennesker over 50 år.

Famvir forholdsregler

Selvom de fleste mennesker kan tage Famvir tabletter sikkert, er der forhold og medicin, som denne medicin ikke kan tages. Du bør nævne din læge, hvis du har nogen af ​​følgende forhold, da du måske ikke kan købe denne behandling: alvorlig laktoseintolerance, nyresygdom eller leversygdom; Allergi over for fødevarer, konserveringsmidler eller farvestoffer; Hvis du er gravid eller ammer Eller hvis du er galactose intolerant. Du bør også nævne medicin, du tager i din konsultation.

Herpesinfektionen er yderst smitsom, og du kan videregive den til andre mennesker, mens du bliver behandlet med Famvir. Det anbefales at undgå at lade det område, hvor infektionen er til stede, komme i kontakt med andre mennesker. Du bør undgå at berøre et inficeret område og derefter røre dine øjne. Det er vigtigt, at du vasker dine hænder ofte. Dette forhindrer dig i at overføre infektionen til andre mennesker.

Denne medicin forhindrer ikke spredning af herpes; Du afstår fra at have sex eller bruge kondom for at forhindre infektion af andre mennesker med denne virus.

Famvir bivirkninger

Denne medicin tolereres meget godt, hvilket er grunden til, at det ofte er ordineret til mennesker over 50 år. Bivirkninger har normalt en tendens til kun at påvirke et lille antal mennesker, og de er for det meste meget milde og korte. De mest almindelige bivirkninger kan indeholde kvalme og hovedpine. Mindre end 8% af mennesker kan opleve flere ualmindelige bivirkninger, såsom menstruationskræft, opkastning, diarré, træthed og kramper. Bivirkninger har normalt tendens til at forsvinde inden for et par dage efter at have taget denne behandling. Hvis nogen af ​​disse mulige bivirkninger vedvarer, skal du tale med en læge for at diskutere din tilstand så hurtigt som muligt.

Hvordan køber jeg Famvir online?

Du kan købe Famvir 250 mg / 500 mg tabletter sikkert og sikkert online fra vores websted for at hjælpe med at håndtere symptomerne på herpesvirus. Famvir kan nedsætte virusets vækst, forbedre genopretningstiden og kan hurtigt afhjælpe symptomerne forårsaget af herpesvirus, herunder sår, sår og blærer. Bestilingsprocessen er meget enkel, og alt du skal gøre er at udfylde en fortrolig online-konsultation, når du bestiller. Vores britiske registrerede læger vil bruge høringen til at danne en diagnose, og hvis den dosis du har valgt er sikker for dig at bruge, vil de udstede en recept. Alle ordrer leveres fra vores Dansk registrerede apotek via vores næste dag leveringstjeneste. Hvis du bor i London, kan du være berettiget til levering samme dag. Alle vores medikamenter leveres diskret i klare, tæppebestandige polyethylen kurerposer.