Hårtab

Hårtab

Information, support og behandling til hankøn af mænds mønster

Mandlig skaldethed, der almindeligvis betegnes som hårtab, er en meget almindelig forekomst blandt mænd, da de bliver ældre. Faktisk vil 50% af mændene være begyndt at miste deres hår, når de når 50 år. Det betyder dog ikke, at hårtab er uundgåeligt. Det er muligt at kontrollere mængden og hastigheden af ​​hårtab ved at vælge den rigtige behandling. Et hormon kaldet dihydrotestosteron eller DHT, som er et bi-produkt af testosteron, er hovedårsagen til mandlig skaldethed, det mest almindelige udvalg af hårtab. Hårsækkene hos mænd, der har en genetisk følsomhed overfor DHT, vil krympe i det omfang, de ikke er i stand til at vokse hår igen.

Vores hjemmeside tilbyder en klinisk dokumenteret behandling for hårtab, kaldet Propecia. Når du køber Propecia vil du blive forpligtet til at tage en online konsultation. Høringen er gratis, praktisk og fuldstændig fortrolig og kontrolleres kun af en af ​​vores registrerede læger. Hvis vores læge føler at du kan bruge denne behandling sikkert, vil din ordre blive godkendt og en recept udstedt og sendt til vores apotek klar til levering i dag. Alternativt, hvis du ønsker at læse mere om mandlig skaldethed, fortsæt nedenfor.

Hvad er skaldethed i mandlige mønstre?

Mandlig skaldethed (androgen alopeci) er en meget almindelig form for hårtab, der kan påvirke mænd. Denne tilstand forårsager en ‘M’ eller ‘U’ formet konfiguration på toppen af ​​tyndhårets hoved. Kvinder kan også opleve en udtynding af hår på toppen af ​​hovedet, som regel opstår efter overgangsalderen. Årsagen til mandligt hårtab er primært forbundet med genetik, snarere end livsstilsfaktorer eller hårplejeprodukter. Eventuelt hår tilbage omkring balding pletter tendens til at være tynd og vokse med en langsom hastighed. Mens en fuldstændig helbredelse ikke er tilgængelig for denne tilstand, kan processen med mandlig skaldethed blive bremset og endog vendt gennem brugen af ​​effektive behandlinger og retsmidler.

Symptomer på mandlig skaldethed

Det typiske mønster begynder ved hårlinjen; Den formindskes gradvist for at danne en “M” form og det resterende hår kan blive finere og kortere. Håret på kronen begynder også at tynde, og så til sidst møder toppen af ​​hårlinjen den tynde krone og efterlader et hestesko mønster af hår omkring siderne af hovedet.

Hårtab diagnose

Der er mange forskellige typer skaldethed. For nogle kan det være ganske pludseligt; Du kan mærke en masse hår falder ud, når du bad eller brusebad, for stort hår tilbage på din hårbørste, eller falder ud på dit tøj eller udseende af skaldede patches. Diagnosticering af hårtab bestemmes normalt ved at se på mønsteret af hår på hovedet. Nogle former for hårtab kan være symptomatisk for en mere alvorlig lidelse, hvorfor det er tilrådeligt at tale med en læge og få en fuld hårtab diagnose, enten personligt eller ved at kontakte vores læge online.

Typer af alopeci

Alopeci er det medicinske navn, der gives til hårtab fra enhver del af kroppen. Det refererer ikke til en form for hårtab, men snarere flere forskellige typer, der skyldes forskellige faktorer. Enhver kan lide af alopeci, uanset alder, uanset køn.

diffus alopeci

Denne form for hårtab indebærer tyndning af hovedbundshår og er mere almindeligt hos ældre mennesker, især kvinder. Det kan skyldes en række faktorer, der spænder fra dårlig kost og ernæring til hormonelle virkninger, medicin og psykiske problemer.

Alopecia Areata</​​h3>
Denne form for hårtab er også ofte genetisk og mere almindelig hos børn eller mennesker med immunsystemet problemer. Det resulterer i midlertidige skaldede patches og opstår, når folk bliver syge med autoimmune sygdomme, der forårsager kroppens immunsystem til at angribe sine egne væv.

Alopecia Totalis

Som navnet antyder, er alopecia totalis navnet givet til en person, der oplever et fuldstændigt tab af hår. Denne form for skaldethed forekommer kun på hovedet. Årsagen er uklar, men det menes at enten stress eller en form for autoimmun lidelse kunne være årsagen til dette fuldstændige hårtab.

Alopecia Mucinosa

Ikke for meget er kendt om denne type af hårtab, men det forekommer enten i hovedbunden eller ansigtet og ser ud til at forlade små flade pletter uden hår. Disse patches er ofte dækket af skællende patchy hud. Årsagen er ukendt, men en systemisk sygdom kan ledsage den. Du bør søge en formel hårtab diagnose fra en læge, hvis du oplever dette.

Alopecia Effluvium

Dette er kun en midlertidig form for hårtab, og er faktisk forårsaget af stress eller psykologiske faktorer. Det involverer enten håret falder ud, eller håret udtyndes. Stressfaktorer forårsager hårsækkene at gå ind i en hvilende fase, så de ikke vokser nyt hår.

Traktionalopeci

Dette er en ret almindelig form for hårtab, hovedsagelig på grund af årsagerne: trækker, styling eller for meget varme (hårtørring / fladstrygning). Trækningen og belastningen får hårsækkene til at stoppe med at udvikle nye hårceller. Du bør ændre dine stylingsvaner og bruge gode behandlingsprodukter til at stoppe denne form for hårtab.

Alopecia Barbae

Alopecia Barbae er kun fundet hos mænd, og er en gren af ​​alopecia areata og er et midlertidigt men pludseligt tab af hår i et bestemt område. I dette tilfælde forekommer hårtabet på skægområdet af en mands ansigt. Årsagerne er ukendte, men det menes, at stress og potentielt immunforstyrrelser kan medvirke i at forårsage det. En formel hårtab diagnose ville blive anbefalet, hvis du oplever dette.

androgen alopeci (mandlig skaldethed)

Hvis du er mellem 25 og 45 år og har hårtab på hovedet, er det sandsynligt, at du lider af androgen alopeci – også kendt som mandlig skaldethed. Kvinder kan også lide af denne type skaldethed, men det er meget mere almindeligt hos mænd. Hvis det forekommer hos kvinder, er det normalt efter overgangsalderen.

Androgen alopeci, eller mandlig skaldethed, opstår gennem en hormonproces og i de fleste tilfælde; Genetik spiller en rolle i at skabe tilstanden. Både mænd og kvinder har en vis mængde hormonet testosteron i deres kroppe. For dem med skaldet skaldethed, er mængden af ​​testosteron omdannet til dihydrotestosteron (DHT) ved hjælp af et enzym 5-alfa reduktase, for højt. DHT miniaturiserer hårsækkene og hæmmer hårproduktionen. Hvis håret lykkes at vokse, er det svagt og tyndt.

Denne genetiske tilstand er generelt gået ned fra forældrene og er normalt først synlig i midten af ​​tyverne, men nogle gange kan mænd blive påvirket i deres teenageår. Der er tilgængelige behandlinger, som kan bidrage til at fremme hårvækst, samt forhindre det i at blive værre.

Forebyggelse af hårtab

Forebyggelse af hårtab afhænger meget af din type hårtab. Mandlig mønster skaldethed (androgen alopeci) er en tilstand, der er svært at fysisk forhindre, i det mindste uden receptbehandling, selvom det kun har tendens til at blive anbefalet, når hårtab faktisk er startet. Hvis du lider af mænds og kvindes mønster skaldethed, og du finder det særligt bekymrende, anbefales det at tale med din læge om, hvordan du kan behandle det, hvad angår behandlingsmuligheder. Du kan også tale med din frisør for råd om frisurer, der kan gøre dig mere komfortabel.

Generelt involverer hårtabsforebyggende teknikker primært positive livsstilsændringer, som vil forbedre dit generelle helbred. Så uanset om dit hårtab er genetisk, er det vigtigt at opretholde god hovedbunds sundhed generelt.

Håravfall forebyggende tips

Følgende forebyggelse tips til hårtab kan ikke alle garanteres at stoppe eller forhindre yderligere hårtab, selv om de fleste kan give en generel sundhedsfordel, der kan have indflydelse på hårsækkene:

Følg en afbalanceret kost

Hvis du har et uregelmæssigt spisemønster eller ofte springer over måltider, vil du opdage, at du kan opleve mere hårtab. Hvis du er slankekure, skal du sørge for at følge en afbalanceret kost og ikke skære store fødevaregrupper, da dette også kan føre til overskydende hårtab. Ved at følge en nærende, velafbalanceret kost, med regelmæssige spisemønstre finder du dit hårtab nedsat eller sænker.

Undgå hårde hårplejeordninger

Der er mange hårplejeprodukter, der annonceres som wonder shampoo og balsam, der bogstaveligt ændrer kvaliteten af ​​dit hår natten over. Men mange af dem indeholder faktisk skadelige kemikalier, som faktisk kan lade dit hår tørre og beskadiges i det lange løb. Gå organisk og undgå hårde kemikalier eller hårpleje ordninger, der sandsynligvis vil forårsage tilstande som trækkraft alopeci.

Få dine bønner

Bønner er en vigtig kilde til protein, ligesom fisk, soja, mælk, ost og nødder. Hårsækkene er lavet af protein, så hvis du spiser nok protein og sørg for, at din krop altid er genopfyldt med det, kan det være til gavn for hårfollikelhelsen.

Kalk til dine knogler og hår

Calcium er et andet forebyggende vitamin, da det gør dit hår tykere, stærkere og sundere. Sørg for, at du får din rimelige andel af calcium i din kost ved at indtage masser af mejeri, fuld fløde mælk og yoghurt.

Stimulation

En mere holistisk behandling, hovedbundsmassage for at stimulere hovedbunden og hårsækkene kan fremme hårvækst. Det er ofte overset, men indiske hovedmassageer kan f.eks. Bruges til at stimulere hovedbunden og hjælpe væksten.

Hårtab behandling

De fleste former for hårtab kan ikke stoppes fra at forekomme overhovedet, men der er forskellige behandlingsmuligheder, der kan stoppe hårtab fra at skride frem, når det er startet. Receptbehandlinger som Propecia kan f.eks. Anbefales til mænd med skaldethed hos mænd.

Male mønster skaldethed behandlinger

Inden du vælger en behandling for alopeci, skal du tale med en specialist eller en læge for at få råd om, hvilke metoder der vil være mest gavnlige for din tilstand. Dette vil hjælpe dig med at undgå at bruge penge og dyrebar tid på produkter, der ikke er effektive. Selvom naturlige kosttilskud og cremer er rige på vitaminer, har begrænsede bivirkninger og hævder at hjælpe med at genoprette hår, har få af dem kliniske data til sikkerhedskopiering af deres krav, i modsætning til klinisk dokumenterede behandlinger som Propecia.

Plastikkirurgi, transplantation, reduktion af hovedbund og flapkirurgi er alternative behandlinger med skaldethed, der kan tilbyde kosmetiske forbedringer. Selv om de giver øjeblikkelig tilfredshed med hensyn til forbedret selvværd og selvtillid, er de potentielt påtrængende, dyre og vil sandsynligvis kræve en Gentag proceduren som tiden går videre.

Propecia er en FDA-godkendt alopeci behandling hos mænd, der er bevist at behandle mandlige mønster hårtab på vertexet (toppen af ​​hovedet) og det fremre mellemhalsbundsareal (mellemhovedets forside) hos mænd. Finasterid, en aktiv ingrediens i Propecia, kan stoppe mandlig skaldethed hos 99% af mændene og generere signifikant genvækst hos 66% af brugerne.

Er hårtabsbehandling tilgængelig online?

Ja, heldigvis er der receptpligtig medicin, der har været klinisk bevist at hjælpe med at nedsætte hårtab, og muligvis opmuntre hårgenvækst. For at bestille Propecia skal du udfylde en hurtig og fortrolig online høringsformular. Dette vil blive kontrolleret af et af vores team af registrerede læger i Storbritannien. Hvis de føler at du er sikker og egnet til denne behandling, vil de udstede en recept. Vores britiske apotek sender derefter lægemidlet til næste dag levering. Hvis du bor i London, kan du være berettiget til levering samme dag.