Influenza (influenza)

Influenza (influenza)

Årsager, symptomer og behandling til behandling af influenzavirus

Denne tilstand er almindeligvis kendt som influenza og er en stærkt smitsom viral infektion, som nemt overføres fra person til person. Influenza forårsager en række ubehagelige symptomer, såsom en tøs næse, ondt i halsen, smerter og smerter og træthed. De fleste mennesker kan kæmpe for influenza inden for en uge eller mere, men visse mennesker er alvorligt udsatte for denne virus. De meget unge eller gamle, og dem med underliggende sundhedsforhold, kan udvikle potentielt fatale komplikationer som følge af influenza og bør søge omgående influenzabehandling, hvis de viser tegn på infektion. Astmatikere rådes også til at søge behandling for influenza, eller få influenzalab i løbet af vintermånederne, da de har svækket immunsystem.

Tamiflu kan købes på recept på vores hjemmeside uden at skulle besøge din læge. Dette kan give dig mulighed for at få en recept til behandling af influenzasymptomer uden at skulle vente på en aftale. Udover at være i stand til at behandle influenzasymptomer kan det også bidrage til at beskytte dem, der har været i kontakt med andre, med influenza fra at få det også. For at få Tamiflu online skal du først udfylde en online høringsformular. Dette vil tage et par minutter og lade lægen kontrollere, at medicinen passer til dig. Når dette er aftalt, kan det diskret pakkes og leveres til personer i London-området samme dag, hvis ordren er placeret før kl. For senere ordreplaceringer og dem, der bor uden for London, vil medicinen blive leveret den næste dag. Begge leveringsmuligheder er helt gratis.

Hvad er det egentlig influenza?

Influenza er en ekstremt smitsom virussygdom, der kan overføres fra den ene person til den anden, bare ved berøring, nysen eller hoste. Det kan bestås i 24 timer, før symptomerne opstår – hvilket betyder at du kan være asymptomatisk på det tidspunkt og stadig sprede virussen – og den person med influenza fortsætter med at være smitsom i op til syv dage efter at influenzaproblemer opstår. På grund af dets virkning på luftveje kan folk med lungeproblemer som astma, COPD og lavt immunsystem finde ud af, at influenza forværrer deres eksisterende tilstand (er).

En RNA-virus, der inficerer luftvejene og spredes af spytdråber eller direkte kontakt, forårsager influenza. Denne virus replikerer inden for tarmkanalen og spreder dens skade på din krops værtsceller.

Denne virus kan opdeles i tre typer: type A, B og C. Type C er den mildeste af de tre og fører sjældent til alvorlige konsekvenser. Typer A og B er mere alvorlige, idet A er den strengeste af de to. Nye stamme af disse vira udvikler sig hvert par år og kan spredes meget hurtigt over hele kloden. De mest virulente former for viruset i de seneste år, svineinfluenza og fugleinfluenza, er begge forårsaget af type A.

Hvad forårsager influenza?

Der er forskellige typer af influenza, de vigtigste er kendt som type A, B og C. Alle er spredt på samme måde ved fysisk kontakt, nysen, hoste eller forbipasserende viruset ved at berøre et objekt, en inficeret person tidligere har rørt . Det kan spredes til andre fra en seks fødevareafstand ved at indånde dråber udvist ved hoste og nysen.

  • Type A – denne form for influenza er den mest alvorlige og har vist sig at stamme fra vilde dyr og fugle. Andre navne til denne type influenza omfatter svin og fugleinfluenza. Udbrud er mere almindeligt, når vejret bliver koldere mellem efterår og forår.
  • Type B – denne type influenza forårsager svage influenzasymptomer at skrive A, men forekommer i alle årstider.
  • Type C-type C forårsager de mildeste symptomer på alle tre hovedtyper og kan normalt bekæmpes af immunsystemet inden for få dage, så længe der ikke findes andre underliggende medicinske tilstande.

Er influenza alvorlig?

De fleste immunsystemer er stærke nok til at modstå viruset, og selv om de kan opleve nogle ubehagelige symptomer, vil de fleste genoprette sig inden for en uge, med nogle få symptomer vedvarende i længere tid. Mennesker med eksisterende tilstande, som astma, lungesygdom, kræft, og de, der er gravide, meget unge eller meget gamle, kan være i alvorlig fare. Denne betingelse kan forlade disse mennesker modtagelige for en alvorlig infektion, såsom lungebetændelse, som kunne være potentielt dødelig.

Risikogrupper bør søge en effektiv form for denne behandling eller forebyggelse for at beskytte sig mod viruset. Andre kan også drage fordel af denne behandling og reducere sværhedsgraden af ​​deres symptomer samt øge genopretningstiden.

Symptomerne på influenza infektion

Hvad er symptomerne på influenza?

Symptomerne på influenza svarer til dem, der er forkølede; Dog er de værre i sværhedsgrad og mere tilbøjelige til at forårsage problemer hos risikogrupper. Influenzaproblemer er normalt pludselige og udvikler sig ret hurtigt, disse symptomer omfatter:

  • Hovedpine
  • Træthed
  • Feber (normalt høj) og kulderystelser
  • Hoste
  • ondt i halsen
  • Rennende eller tøs næse
  • Kropssmerter

Mennesker med kompromitterede immunsystemer og lungeforhold er mere udsatte for komplikationer som lungebetændelse.

Hvad er forskellen mellem at være forkølet og have influenza?

Det er vigtigt at kende forskellen mellem at have forkølelse, som ikke er meget alvorlig, og at have influenza, hvilket kan være meget alvorligt. Symptomer på influenza udvikler sig meget hurtigt, mens symptomerne på en forkølelse vil udvikle sig langsommere. En hoste er som regel det første symptom på influenza, men uden smerte. En kold vil normalt starte med en blokeret eller løbende næse eller ondt i halsen. Hvis du er forkølet, behøver du ikke bruge en influenzabehandling.

Hvordan man behandler influenza

Dem, der ikke er i en risikogruppe, kan naturligvis komme sig ud af denne tilstand. Hvil og masser af væsker anbefales, mens kroppen angriber symptomerne naturligt. Over-the-counter medicin kan bruges til at lindre symptomerne, såsom løbende næse og ondt i halsen, og er bredt tilgængelige for at købe fra apoteker. En influenzabehandling kan bruges til at fremskynde genopretningen og reducere sværhedsgraden af ​​ubehagelige symptomer.

Hvilke receptpligtige influenza behandlinger er der?

Tamiflu er den mest foreskrevne influenzabehandling og kan tages af alle i en alder af en. Tamiflu indeholder den aktive ingrediens oseltamivir, som virker ved at forhindre, at viruset spredes. Det anbefales til to grupper af mennesker: De, der oplever de tidlige symptomer, kan tage medicinen for at fremskynde deres tilbagesøgning med en til to dage og også for at gøre symptomerne mindre alvorlige. Tamiflu kan også tages af en person, som er kommet i kontakt med en person, der har viruset, og er bekymret over, at de kan udvikle virussen.

Sådan forebygger du influenza

For at forhindre influenza er de vigtigste råd fra sundhedspersonalet at øve god hygiejne. Dette indebærer at holde ikke kun dine hænder rene ved at vaske regelmæssigt med sæbe og vand, men også overflader på arbejdspladsen og hjemmet, herunder dørhåndtag, tastaturer og delte penne / blyanter.

Influenzalab kan bidrage til at forebygge og / eller minimere influenzaproblemer, men fordi influenzastammer ofte ændrer det, kan det ikke beskytte mod alle belastninger.

Den endelige og mest effektive måde at forebygge influenza på er at anvende Tamiflu, hvis du har været i kontakt med en person, der har influenza. På arbejdspladsen hvor udstyr ofte deles / berøres af andre, bolighjælp og hvor der har været et stort udbrud Tamiflu kan forhindre influenza og behandle symptomer, hvis de allerede er begyndt. Den fås i pakninger med 10,20,30,40 og 50 tabletter, der hver indeholder 75mg af den aktive ingrediens Oseltamivir.

Sådan køber du influenza-behandling sikkert online

For at købe influenza behandling sikkert online skal du først udfylde en hurtig online høringsformular. Dette sikrer, at du får den rigtige behandling, og at den ikke vil interagere med andre medicin, du tager i øjeblikket. Når formularen er underskrevet af en læge, vil din recept blive sendt til apoteket for hurtig gratis levering, hvis du bor i London og bestiller inden kl. 16.30. Dette vil være samme dag diskret levere til din hjemmeadresse. Andet i Storbritannien er den gratis leveringstjeneste næste dag.