Køb Levonelle på nettet, Levonelle salg klarna

Levonelle

Køb morgenpille Levonelle online med gratis samme dag og levering næste dag


Levonelle er et nødforebyggende middel – ellers kendt som morgen efter pille – hvilket har hjulpet millioner af kvinder til at forhindre en uplanlagt graviditet. Levonelle virker i op til tre dage efter ubeskyttet sex og er 95% effektiv, hvis den tages inden for de første 12 timer efter ubeskyttet samleje. For at købe Levonelle online i Storbritannien skal du først gennemføre en hurtig høring for vores læger at godkende. Når du er godkendt, vil din bestilling blive sendt til apoteket. Hvis du bestiller inden kl. 16.30, modtager du den næste arbejdsdag gratis eller den samme dag for London postnumre. Hele processen på vores hjemmeside er helt fortrolig.

Taget op til 72 timer efter køn Op til 95% effektiv En nem at tage tablet Gratis levering næste dag

Hvad er Levonelle?

Levonelle er en tablet, der kan tages op til 72 timer efter ubeskyttet sex for at forhindre graviditet. Det er op til 95% effektivt at gøre det, men effektiviteten formindsker efter tiden.

Levonelle eller ‘morgen efter pille’ kan tages op til tre dage efter samleje for at forhindre at blive gravid. Jo tidligere du tager denne medicin, jo mere sandsynligt er det at arbejde:

  • 95% effektiv i de første 12 timer efter ubeskyttet sex
  • 85% effektiv i 12-24 timer efter ubeskyttet sex
  • 75% effektiv i 24-48 timer efter ubeskyttet sex
  • 58% effektiv i 48-72 timer efter ubeskyttet sex

Fordelene med Levonelle er at forhindre graviditet efter ubeskyttet sex og bør ikke betragtes som en langvarig præventionsmetode, og det anbefales heller ikke at bruge morgen efter pille inden for samme 28-dages menstruationscyklus.

Hvorfor er Levonelle effektiv i 72 timer?

Hele progressionen fra befrugtning til implantation i livmoderen kan tage op til tre dage, hvorfor Levonelle kun kan forhindre graviditet i at forekomme i op til 72 timer efter ubeskyttet samleje. Jo hurtigere du tager det efter ubeskyttet samleje, desto mere effektivt bliver det.

Hvordan virker Levonelle?

Under menstruationscyklussen frigives et modent æg fra æggestokkene. Når dette sker, producerer æggestokken progesteron, et kvindelig kønshormon, der forhindrer frigivelse af yderligere æg. Levonelle One Step’s vigtigste ingrediens, levonorgestrel, tricks kroppen til at tro at ægløsning allerede er sket ved at lave høje niveauer af syntetisk progesteron. Produktionen af ​​dette hormon forhindrer frigivelse af yderligere æg fra æggestokkene. Dette er en lignende metode til kombineret pille og mini piller.

Levonorgestrel fortykker også det naturlige slim i livmoderen, hvilket gør det vanskeligere for sæd at komme ind i livmoderen gennem vagina. Jo mindre chance sædcellerne skal overleve eller nå livmoderen, jo mindre sandsynligt er det, at ægget vil blive befrugtet.

Estimater afslører, at 84 procent af graviditeterne vil blive stoppet, hvis denne præventionsmetode tages inden for 72 timer efter ubeskyttet samleje. Pillen er mere effektiv til at stoppe graviditeten, jo tidligere du tager det, hvilket betyder, at det er vigtigt at tage det så hurtigt som muligt efter ubeskyttet samleje, i modsætning til at forsinke det til den tredje dag.

Sådan tager du Levonelle

Levonelle kommer i form af en tablet, der skal tages med eller uden vand, så snart du får den. Effoniteten af ​​Levonelle vil falde over tid.

Denne formiddag efter pille kan tages på ethvert tidspunkt i menstruationscyklussen. Hvis du allerede har født kontrolpiller, bør du fortsætte med at gøre det, da dette nødpræceptive middel kun kan bruges en gang i løbet af en enkelt menstruationscyklus. Et barrierebeskyttelsesmiddel såsom kondom anbefales stadig til brug, når du har sex for at sikre mod graviditet, indtil din næste cyklus starter.

Hvis du er syg inden for 2 timer efter at have taget medicin – opkastning eller diarré – skal du straks tage en anden. Du bør informere din læge, apotek eller sundhedspersonale om rådgivning, når du køber en anden formiddag efter pille.

Du skal være 18 år eller ældre for at købe denne behandling online i Storbritannien. Hvis du er 16 år eller yngre, skal du først konsultere din læge eller besøge din lokale familieplanlægningsklinik eller NHS Walk-in Center.

Levonelle doser

Levonelle er en simpel en-tabletdosis på 1,5 mg. Dette er den eneste dosis af Levonelle til rådighed og er bevist at være op til 95% effektiv til forebyggelse af graviditet. Den aktive ingrediens i Levonelle er den syntetiske progesteron levonorgestrel. Hvis du ønsker at købe Levonelle, er det vigtigt at afslutte en høring, der angiver al medicinsk historie og medicin information for at sikre, at denne dosering af Levonelle passer til dig.

Forholdsregler for Levonelle

Du bør ikke tage Levonelle, hvis du er allergisk over for progestogen eller levonorgestrel. Tag ikke denne medicin, hvis du har en leversygdom eller hvis du har en tarm eller tarmen, der forårsager malabsorption. Denne medicin kan også reagere negativt på svampeinfektionsmedicin, såvel som plantelægemidler indeholdende Johannesus.

Tag ikke denne behandling, hvis du allerede er gravid. Hvis du mener, at du er gravid, hvis din periode er forsinket, eller hvis din sidste periode var over 5 dage for sent eller usædvanligt let eller ubehageligt, bør du informere din læge, som du måske allerede er gravid. Hvis du tager denne behandling, mens du er gravid, forhindrer den ikke graviditeten.

Levonelle bivirkninger

De fleste kvinder oplever ikke bivirkninger, da Levonelle 1500mg tabletter kun indeholder et hormon, progesteron, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelig til at føle sig utilpas end med tidligere udgaver af morgenpillen. Det har også en kortere aktiv tid, hvilket betyder, at du er mindre tilbøjelige til at lide bivirkninger. Hvis du oplever bivirkninger, har disse tendens til at være lette og midlertidige.

Rapporterede Levonelle bivirkninger omfatter hovedpine, mavesmerter, diarré og træthed.

Tilpasninger til din periode

Denne behandling kan gøre din næste periode senere eller tidligere end forventet med få dage. Dette kan forårsage blødning eller spotting, før du oplever din næste periode. Hvis din næste periode efter at have taget denne behandling er over syv dage for sent eller er uregelmæssig på nogen måde, skal du informere din læge eller sundhedsudbyder om en graviditetstest.

Hvor kan jeg købe Levonelle online?

Du kan købe Levonelle morgen efter pille online, hvis du er 18 år eller derover. Dette er regulering for alle online apoteker i Storbritannien. Du skal færdiggøre en kort online konsultation, før du køber, hvilket vil tage et par minutter at fuldføre; Dette vil blive kontrolleret af en af ​​vores læger for at sikre, at du er egnet til denne behandling. Medikamentet sendes derefter fra vores apotek gratis næste dag levering på eventuelle ordrer foretaget før 4.30 pm. Hvis du bor i postnummerområdet i London, modtager du samme dag levering.

Diskretion og hastighed er de to hovedfaktorer, når man køber morgen efter pille, som begge vores hjemmeside giver. Undgå forlegenhed eller tid på apoteket eller i en læges aftale ved at købe Levonelle online hos os.

Bemærk venligst, at denne service kun er tilgængelig som en sikkerhedsforanstaltning. Hvis du har oplevet svangerskabsforebyggelse og har brug for nødforebyggelse med det samme, skal du kontakte din læge så hurtigt som muligt.