Nødprævention (morgen efter pille)

Nødprævention (morgen efter pille)

Hvor skal man få morgenen efter pille og andre tilgængelige forebyggende behandlinger

Det er ikke ualmindeligt at have svangerskabsforebyggende ulykker, uanset om det er en split kondom, savnet pille eller glemmer at bruge nogen prævention i det hele taget. Når dette sker, er der ingen grund til panik. Der er altid en chance for, at barriereprævention kan mislykkes, eller du kan blive fanget i øjeblikket. For at hjælpe dig med at beskytte mod graviditet efter køn, kan du bestille nakkepiller online fra vores hjemmeside. Du kan købe de eneste to former for morgen efter pille i Storbritannien – Levonelle og ellaOne – for at forhindre graviditet efter samleje.


Tager morgenen efter pille snart som sex vil betyde, at det er mest effektivt. Derfor tilbyder vi gratis levering næste ordre på ordrer foretaget inden kl. 16.30, og levering af samme dag til London postkoder. Køb enten morgen efter pille er let; Vi vil stille dig et par korte medicinske spørgsmål, når du vælger din nødprævention pille. Efter at være godkendt af vores britiske registrerede læger, vil din ordre blive behandlet.

Hvad er morgen efter pille?

Morgen efter pille er en tablet taget efter ubeskyttet samleje for at undgå graviditet. Det hedder ‘morgen efter pille’, da det typisk tages dagen efter køn, når det er den mest effektive, men både Levonelle og ellaOne kan tages nogle dage efter, selv om effektiviteten gradvist falder over tid. Det anbefales altid at købe og tage morgenpille så hurtigt som muligt efter ubeskyttet sex.

Levonelle og ellaOne er de eneste to forebyggende modtagelsesmuligheder, der findes i pilleform, og den intrauterine enhed (IUD) kan også bruges.

Levonelle

Levonelle er den første morgen efter pille, der skal registreres i Det Forenede Kongerige og virker i op til 72 timer efter svangerskabsforebyggende eller ubeskyttet sex, men det anbefales at tage så hurtigt som muligt, da dets effektivitet falder over tid.

  • 95% effektiv i de første 12 timer efter ubeskyttet sex
  • 85% effektiv i 12-24 timer efter ubeskyttet sex
  • 75% effektiv i 24-48 timer efter ubeskyttet sex
  • 58% effektiv i 48-72 timer efter ubeskyttet sex

ellaOne

Den anden nødprævention, der kan købes i Storbritannien, er ellaOne, en ny p-piller, der kan hjælpe med at forhindre graviditet i op til fem dage efter ubeskyttet sex. Undersøgelser tyder på, at den har en succesrate på 98%, da kun to ud af hver 100 kvinder, der tog formiddag, efter at pillen blev gravid. EllaOne blev også bevist at forhindre flere graviditeter end Levonelle i de første 72 timer efter ubeskyttet sex.

98% effektiv op til 120 timer efter ubeskyttet sex
Både Levonelle og ellaOne bør tages, når du har haft ubeskyttet sex, eller hvis dit sædvanlige prævention er mislykket. De er begge velegnede til kvinder over 18 år. Alternativt, hvis du allerede har haft ubeskyttet sex og ønsker at købe et nødforebyggende middel, anbefaler vi stærkt, at du gør det straks inden for 24 timer efter ubeskyttet sex, så du kan tage Pillen hurtigst muligt.

IUD som nødprævention

Den intrauterinske enhed (IUD) er en antikonceptionsmulighed i form af en T-formet enhed, der indsættes i livmoderen. Din læge eller læge skal passe til enheden, og den kan fungere som nødprævention i op til fem dage efter køn, som er 99% effektiv. IUD er ofte en langsigtet antikonceptionsmulighed; Når det er monteret, kan det vare op til 10 år. Hvis du kan få en aftale inden for fem dage, og din operation leverer og passer til IUD, kan dette være en levedygtig nødprævention for dig.

Hvor effektiv er morgenen efter pille?

Morgen efter pille er meget effektiv, især når den tages inden for en dag med ubeskyttet sex. Både Levonelle og ellaOne bør tages så hurtigt som muligt. Levonelle er den ældste af de to morgen efter piller og er 95% effektiv, når den tages i de første 12 timer med ubeskyttet sex. Mens ellaOne er den nyere pille, er dens effektivitet 98% i løbet af 120 timer (fem dage).

Hvordan virker morgenen efter pille?

Levonelle og ellaOne indeholder forskellige aktive ingredienser, der virker lidt anderledes. Levonelle indeholder syntetisk progesteron kaldet levonorgestrel, der menes at forsinke og forhindre ægløsning. EllaOne indeholder, hvad der er kendt som en selektiv progesteronreceptormodulator (SPRM) kaldet ulipristalacetat, der stopper det naturlige progesteron i kroppen for at forhindre og / eller forsinke ægløsning.

Det er vigtigt at huske, at nødprævention ikke virker, hvis du allerede er gravid.

Har det fungeret?

Du skal vente mindst tre uger efter sidste gang, hvor du havde ubeskyttet sex for at tage en graviditetstest, fordi du tager en test før denne tid fører kun til unøjagtige resultater.

Du vil vide, om medicinen har fungeret, hvis din næste periode kommer som normalt. Hvis din periode ikke er ankommet inden for tre uger efter at have taget nødpræparatpillen, skal du tage en graviditetstest bare for at være sikker.

Morgenen efter pille vil ikke fungere, hvis du allerede er gravid, og derfor er den læge råd til at tage det hurtigt efter ubeskyttet sex. Dette betyder, at både ellaOne og Levonelle ikke bør være en mulighed for abort. Hvis du søger at opnå abort af en eller anden grund, kan du få mere information via NHS.

Tager morgen efter pille

Levonelle og ellaOne indeholder en tablet pr. Pakning, som skal tages så hurtigt som muligt efter ubeskyttet sex. Morgen efter pille blev foreskrevet som to tabletter, der kunne tages 12 timer fra hinanden; Denne enkeltdosis anses imidlertid for at være mere effektiv til forebyggelse af graviditet. Du skal simpelthen sluge tabletten med et glas vand.

Prisen for morgen efter pille kan variere fra apotek til apotek fra £ 30 til £ 60. Du kan få morgen efter pille fra visse apoteker i person, men du kan også købe online. Fordelen ved at købe nødprævention på nettet er fuld skøn og lethed. Hvis du kører kort tid, tilbyder vores websted både Levonelle og ellaOne, hvilket betyder at du kan bestille og forebygge nødprævention på privat og hurtig basis uden ekstra forsendelsesomkostninger. Når du bestiller før kl. 16.30, modtager du den næste dag eller samme dag for London postnumre.

For yderligere oplysninger om, hvordan du tager eller køber ellaOne eller Levonelle, kan du se vores produktsider.

Bivirkninger af morgen efter pille

Da ellaOne og Levonelle simpelthen er en tablet, er chancen for bivirkninger meget minimal, og hvis de opstår, har de tendens til at forsvinde hurtigt. Nogle bivirkninger omfatter hovedpine, mavesmerter eller uregelmæssig blødning. Når du bestiller morgen efter pille, skal du altid læse patientens folder.

Mens nødprævention kan tages mere end én gang i løbet af en enkelt menstruationscyklus til minimale tilfælde, anbefales det stærkt ikke at bruge morgenpillepillen som din eneste antikonceptionsmulighed. Som navnet antyder, bør det kun bruges til nødsituationer.

Kan jeg købe nødprævention på nettet?

På vores hjemmeside har patienterne valg af to klinisk afprøvede orale lægemidler; Levonelle og ellaOne. Disse er de eneste klinisk dokumenterede morgen efter piller i Storbritannien.

Vores hjemmeside driver en sikker og pålidelig service til patienter, der ønsker at bestille Levonelle eller ellaOne tabletter med skøn. Når du bestiller din bestilling, skal du tage en kort online konsultation med vores læge. Dette erstatter den samtale, du ville have med din læge på et apotek eller klinik, hvis du skulle anmode om nødprævention i person. Hvis vores læge føler, at Levonelle eller ellaOne er rigtigt for dig, vil præventionen blive afsendt fra vores apotek til levering over natten.