Tidlig ejakulation

For tidlig ejakulation

Støtte og råd om tidlig ejakulation og hvordan man forsinker ejakulation

Tidlig ejakulation er, når en mand sædvanligvis ejakulerer efter kun en lille smule seksuel stimulering. Det er en almindelig betingelse, der rammer op til 30% af mændene over hele verden. Det er ikke usædvanligt at opleve for tidlig sædafgang, hvis du er seksuelt uerfaren, hvis du har et langt mellemrum mellem seksuelle partnere eller hvis du er nervøs for at have sex med en ny partner. Denne type for tidlig sædafgang er forholdsvis normal og bliver kun en seksuel lidelse, hvis det sker gentagne gange over en længere periode. Hvad der kan kategoriseres som for tidlig sædafgang (eller PE) kan variere mellem hver enkelt person, dog læger i fagklasse PE som inden for to minutter efter seksuel stimulering det meste af tiden.

For tidlig sædafgang kan påvirke din seksuelle tillid såvel som din partner, hvilket ofte fører til gensidig frustration. Det kan behandles med succes ved hjælp af teknik som start-stop-metoden, rådgivning og receptpligtig medicin, såsom præmatur ejakulationsbehandling, der har vist sig at virke som Priligy (dapoxetin), som er tilgængelig på vores hjemmeside. Vores service er helt diskret og 100% fortrolig.

Hvad er prematur ejakulation?

For tidlig sædafgang (PE) er en seksuel tilstand, hvor en mand ikke kan kontrollere ejakulation (kommer) i løbet af kort tid for de fleste seksuelt stimulerende oplevelser. Mens der ikke er nogen direkte kur mod PE på samme måde som antibiotika til en infektion, kan du stadig klare tilstanden effektivt for at forhindre ejakulation, med mange metoder til at udforske. Mens PE ofte er forbundet med penetrativ vaginal sex, kan det diagnostiseres baseret på forspil, oralsex, analsex, onani og endda seksuel stimulering som at se porno.

Diagnostisering af tidlig ejakulation

Læger og anden medicinsk professionel kategoriserer tiden på omkring to minutter (120 sekunder) som en generel tommelfingerregel, men personer med tilstanden kan føle at op til fem minutter ofte forårsager nød og frustration. Mens nogle mænd er i stand til at holde længere end 30 minutter før climaxing, kan andre kun ejakulere i kun 8 til 15 vaginale stød, så det kan i høj grad påvirkes af din personlige opfattelse af sex og onani med personlig erfaring og forventninger at søge behandling for tidlig sædafgang. Spiller en rolle.

Det er svært at bestemme afskæringspunktet for mænd, der lider af tidlig sædafgang og dem, der ikke gør det. Når du fastslår, om du har tidlig sædafgang (PE), er det vigtigt at søge en læge, der kan diagnosticere dig med tilstanden og undersøge eventuelle teknikker, metoder og behandlinger, du måske er interesseret i at forfølge.

Tidlige ejakulations symptomer

For tidlig sædafgang påvirker et stort antal mænd over hele verden. Der er imidlertid ikke altid en klar indikation af, hvad der præcist kvalificerer som uventet ejakulation, da forventningerne om, hvor længe køn skal vare, varierer fra person til person.

Forskning i tidlig sædafgang er stadig i sine tidlige stadier, og den ‘korrekte’ længde for samleje er subjektiv. Eksperter har dog aftalt følgende symptomer for at diagnosticere tilstanden:

 • Hvis ejakulation forekommer inden for mindre end to minutter (120 sekunder) ofte, så har du muligvis et problem
 • Hvis du er i stand til at opretholde en erektion i længere tid end dette, men din præstationstid er blevet reduceret betydeligt, kan du måske også lide af en tilstand
 • Dette bør være et vedvarende symptom og opstå regelmæssigt, da de fleste mænd vil lide ved tidlig ejakulation på et eller andet tidspunkt, men det betragtes ikke som en medicinsk tilstand

Typer af tidlig ejakulation

Prematur ejakulation kan kategoriseres i to former, livslang (primær) for tidlig ejakulation eller erhvervet (sekundær) for tidlig sædafgang. Dette kan påvirkes af årsagerne til PE, den behandling du rådes til og doseringen af ​​medicin tilbydes.

Livslang for tidlig sædafgang

Denne type af PE kan enten arves gennem genetik eller fremstå som følge af adfærd, der er lært gennem barndommen, hvilket betyder at det kan begynde tidligt for det store flertal af mænd, der har tilstanden. Adfærdsproblemer kan stamme fra et stramt miljø, hvor sex er forfrisket eller fra onanering for hurtigt som teenager. Disse følelser og adfærd fortsætter derefter ind i voksenalderen og kan være meget svært at bryde. Dette er nogle af symptomerne:

 • Ejakulation kan forekomme inden for et minut efter indtrængen eller endda på forhånd
 • Manglende evne til at forsinke ejakulation efter vaginal penetration
 • Følelser af nød, frustration og angst før og efter køn

Sekundær for tidlig sædafgang

 • Denne type ejakulationsproblem udvikler sig på grund af psykologiske eller fysiske årsager, og er mere almindeligt senere i livet, da dårlige vaner er arvet. Symptomerne er:
  • Vedvarende ejakulation med minimal stimulering Ejakulation meget kort efter indtrængen Tidlig ejakulation, selv efter at du har haft sunde, funktionelle seksuelle relationer før Følelser af personlig nød, der udvikler sig til forholdsproblemer

Hvis du oplever nogen af ​​symptomerne ovenfor, er det bedste at kontakte læge. Med deres hjælp kan du fastslå roden på din tilstand og finde den bedste behandling og metode, der passer til din livsstil. Ofte kan en kombination af behandlingsmuligheder og teknikker have størst effekt.

Årsager til tidlig ejakulation

For tidlig ejakulation årsager er forbundet med den type PE du har, og mange mænd finder, at der ikke er nogen rod eller eneste årsag, men en kombination der har udviklet sig over tid. Når du er i et forhold, er det vigtigt at diskutere de potentielle årsager til din tilstand, uanset forlegenhedfaktoren, da dette kan hjælpe dig med at bestemme bestemte scenarier og følelser, som fremmer ejakulering (kommer) for hurtigt.

Psykologiske

Der er ingen klar årsag til for tidlig sædafgang, men i de fleste tilfælde er denne tilstand psykologisk af natur. Det kan skyldes:

 • Stress
 • Angst
 • Tillidsproblemer
 • Frygt
 • Depression
 • Skyld

Hvis de første par gange en mand støder på sex og føler sig under pres for at udføre sig hurtigt, kan han blive konditioneret til orgasme meget hurtigt. Traumatiske barndomserfaringer og følelsesmæssige virkninger kan også resultere i problemer med klimaksving senere i livet.

Psykologiske årsager til tidlig sædafgang kan behandles med terapi, kommunikation og coaching, og derfor er det vigtigt at tale enhver mental, følelsesmæssig eller psykologisk problemstilling, når man konsulterer en læge.

Fysisk

Fysiske problemer som vaskulære tilstande, rygmarvsskader, multipel sklerose og neurologiske problemer skyldes undertiden sandsynligvis ejakulationsproblemer, samt brug af visse lægemidler, stofmisbrug og overdreven alkoholforbrug.

Nylig forskning har vist, at der er en forbindelse mellem onani og fysiske årsager til for tidlig udløsning. Overdreven onani forårsager en ændring i kropskemi ved at øge stresshormonerne. Dette fører så til for tidlig udløsning, såvel som andre frustrerende seksuelle bivirkninger.

Forebyggelse af tidlig ejakulation

At fastslå, om din seksuelle tilstand er fysisk eller psykologisk, er særlig vigtig for at forhindre PE i at være en livslang tilstand. Dette kan hjælpes yderligere med åben kommunikation med din partner, hvis det er relevant, og din læge eller terapeuter, hvis du vælger rådgivning, er metoden for dig.

Andre metoder til at holde længere i sengen inkluderer evnen til at kontrollere din erektion og ejakulation på en række måder:

Start-stop-teknik

– Når du stimulerer penis gennem samleje, onani eller forspil, skal du stoppe i cirka et minut eller den tid det tager at genvinde kontrollen, hvis du føler at du er i stand til at ejakulere. De fleste mænd og par forsøger at gøre dette omkring tre til fem gange, men sørg for at du ejaculerer (kommer) til sidst. Mange par finder det bedst praktiseres gennem onani eller forspil i starten, da det er frustrerende at stoppe flere gange under sex.

Klemmetoden

– Dette er den samme proces som startstoppeteknikken i den forstand, at du stopper seksuel stimulation lige inden du skal ejaculere (komme). Mens du hviler, skal du holde spidsen af ​​penis (aksel og kirtler) med din tommel og pegefinger i ca. 30 sekunder. Nogle mænd finder klemmeteknikken fungerer effektivt, da du stopper for mindre tid, end du ville med start-stop-metoden (kun et halvt minut ad gangen), men det skal gentages omkring fem gange hver gang i et antal måneder før Ser en betydelig effekt.

Distraherer dig selv

– Dette kan tænke på noget andet almindeligt, tælle eller tage en dyb udånding lige før ejakulering.

Cremer og kondomer

– visse beskyttelser og smøring kan hjælpe med at forlænge køn. Dette omfatter tykkere kondomer, der begrænser følelsen, benzokain kondomer og visse cremer, der også kan indeholde benzocaine, hvilket er et bedøvelsesmiddel, der midlertidigt kan udøve intens følelse i området. Vær forsigtig med kondomer og cremer, du bruger, da nogle væsker kan skade kondomer.
Selv om alle disse metoder ikke er fulde bevis, giver de nogen form for støtte til forebyggelse eller nedsættelse af forekomsten af ​​prematur ejakulation. At finde årsagen til problemet er afgørende for succesfuldt at forhindre fremtidig risiko

Hvilke tidlige ejakulationsbehandlinger er der?

På trods af at PE er en meget almindelig betingelse, er Priligy den eneste behandling i Storbritannien. Der er dog andre metoder til rådighed til behandling af denne tilstand:

recept

Priligy dapoxetin hjælper med at øge længden af ​​samleje, som kan bidrage til at øge seksuel tilfredshed for både dig og din partner. I forsøg har Priligy hjulpet mænd til at forlænge sex med mere end 200% til 300%, med kun minimal risiko for mulige bivirkninger.

Øvelser

Der er udviklet en række penis øvelser, der kan hjælpe med at behandle PE, som f.eks. ‘Squeeze’ og ’stop and start’ øvelserne. Disse teknikker kan tage tid til arbejde, men de kan være effektive, hvis de udføres regelmæssigt. De involverer at blive onaneret af en partner, men med aktivitet, falder inden ejakulation finder sted. Gentagelse af denne handling gradvist hjælper mænd til at tage bedre kontrol over deres ejakulation.

Desensibiliserende midler til tidlig ejakulation

Fabrikanter har også formuleret desensibiliserende over-the-counter cremer og geler designet til let følelsesløs penis og giver mulighed for længere samleje. Disse behandlinger er dog ikke meget diskrete og kan påvirke, hvordan behageligt sex er.

Terapi

Hvis du har mistanke om, at årsagerne til din tidlige sædafgang er følelsesmæssige, kan det være nyttigt at tale med din læge eller en rådgiver. I nogle tilfælde kan en læge anbefale en receptpligtig ejakulationsbehandling i forbindelse med behandlingen.

Kirurgi

Selv om det kan være en effektiv måde at potentielt helbrede uventet ejakulation på, er kirurgi ofte det sidste handlingsforløb og indebærer at reducere sensorenhedens penile indgang; Dette er imidlertid en meget påtrængende procedure, som medfører en række alvorlige risici.

Mange mænd finder en kombination af behandlings- og forebyggelsesmetoder at være den mest effektive. For eksempel, hvis din tilstand stammer fra psykologiske problemer, så rådgivning kan være en effektiv løsning sammen med receptpligtig medicin. Eller du kan finde squeeze teknikken sammen med par terapi er den bedste mulighed for dig såvel som din partner.

Med hensyn til receptbehandling er der medicin, der har været klinisk bevist at forlænge ejakulationen. Priligy dapoxetin er den eneste medicin godkendt i Storbritannien og kan øge tiden for ejakulation med op til 300%, når det anvendes korrekt. For mere information om Priligy, hvordan det fungerer og hvordan man bestiller, kan du læse vores produktside. Andre mænd finder parterapi som en egnet form for behandling for tidlig ejakulation, især for langsigtede forhold. Der er også mulighed for at søge sexbehandling og rådgivning sessioner privat.

Ingen behandling for PE vil være en kortfristet løsning. Uanset om det er medicinering, terapi eller forebyggelse, såsom startstopteknikken, skal hver anvendes korrekt, så det på længere sigt er mere muligt at være effektiv.

Bestilling af receptbehandlinger online

Den foreskrevne præmature ejakulationsbehandling, Priligy dapoxetin, kan bestilles sikkert og sikkert fra vores hjemmeside. Vi tilbyder en helt gratis og fortrolig konsulenttjeneste med hver ordre. Hver ordre vil blive kontrolleret af en af ​​vores registrerede læger, som derefter vil give en recept, hvis du sikkert kan bruge denne medicin. Din ordre vil blive afsendt direkte fra vores apotek uden yderligere fragtgebyr.